Образовни

Ѕвон

Понеделник - Петок, 10:30

 

Писмени, тестови, задачи. Не е лесно. Гледајте „Ѕвон“, можеби таму е решението на сите ваши проблеми.

Од понеделник до петок во 10.30, МРТ1.