ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 8:55 Света архиерејска литургија по повод - 1.000 години Охридска архиепископија пренос
 11:00 Голем одмор детско шоу
 11:55 5+ Фамилија Друштвена игра
 12:25 Од А до Ш Буква Ч  
 12:30 Македонски народни приказни    Завидливите браќа
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Поетска ноќ во Велестово 2017  
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Тунел   
 16:05 Инфотин  
 16:35 Научен спектар  Инжинерски прстен
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 18:10 Скопската тврдина документарeн филм
 18:40 Македонија од воздух Скопски регион
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Бизнис 365  инфомагазин
 20:45 Злосторства и малку лаги игран филм
 22:20 Катуранди сериски филм
 23:10 Дневник 3  
 23:25 Спорт  
 23:35 Метео  
 23:40 25. час концерт
 1:21 Бизнис 365  инфомагазин
 1:46 Дневник 2  
 2:16 Спорт  
 2:23 Метео  
 2:26 Поетска ноќ во Велестово 2017  
 2:50 По патот на песната  
 3:33 Тунел   
 4:16 Музичко интермецо  
 4:51 Музичко интермецо  
 5:21 Аграр агромагазин
 6:11 Македонски народни приказни    Завидливите браќа

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Трите прасиња
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Џ 
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Училишни финти за учење
 12:00 Супер крилја анимирана серија 
 12:10 Лалалупси анимирана серија 
 12:35 Светот на тишината  Светото писмо поблиску до глувите лица на знаковен јазик
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Белото магаре
 14:30 Музичко интермецо  
 15:05 Вести  
 15:25 Тунел   
 16:10 Македонија од воздух  
 16:35 Бизнис 365  инфомагазин
 17:05 Дневник 1  
 17:35 Спорт  
 17:45 Метео  
 17:50 Едноставно заводливо магазин
 18:10 Јото Џото Димитров документарeн филм
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Шоуто на Ајхман игран филм
 21:50 Катуранди сериски филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Едноставно заводливо  
 23:40 Музичка индустрија  
 0:10 Бизнис 365  инфомагазин
 0:35 Нова религија - Дамјан Хрст  
 1:03 Скопската тврдина документарeн филм
 1:32 Дневник 2  
 2:02 Спорт  
 2:09 Метео  
 2:12 25. час концерт
 3:53 Тунел   
 4:38 Музичко интермецо  
 5:13 Музичко интермецо  
 5:48 Убавите села  
 6:08 Македонски народни приказни    Белото магаре

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Жолтиот штрк
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ф
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:30 5+ Фамилија Туркање со рака
 12:05 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Непрокопсан син
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Тунел   
 16:10 Сребрени струни документарeн филм
 16:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:50 Стисни плеј  музички магазин
 18:40 Свет инфомагазин
 19:15 Дневник 2  
 19:40 Спорт  
 19:50 Метео  
 20:00 ТВ Дуел дебата
 21:45 Кодот на мафијата игран филм
 23:25 Дневник 3  
 23:40 Спорт  
 23:50 Метео  
 23:55 Првенство на Македонија, Супер лига: МЗТ Скопје - Работнички кошарка
 1:15 Одбојка, Европска лига: Летонија - Македонија одбојка
 3:15 Дневник 2  
 3:40 Спорт  
 3:47 Метео  
 3:50 Тунел   
 4:34 Музичко интермецо  
 4:59 Музичко интермецо  
 5:24 Аграр агромагазин
 6:15 Македонски народни приказни    Непрокопсан син

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Лисицата и јарецот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Х   
 10:30 Инфотин  
 11:00 Словенските ракописи од Македонија  
 11:25 5+ Фамилија Сакам домашни миленици
 12:00 Супер крилја Забава на тркала
 12:10 Лалалупси Според книгата
 12:35 Македонски народни приказни    Синот и чалгијата
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:30 Неделен магазин  
 15:00 Вести  
 15:25 Климент Охридски  тв филм
 16:30 Свет инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Св.Кирил и Методиј документарeн филм
 18:30 Музичка индустрија  
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музичко интермецо  
 20:30 Фолк Фест Валандово- 2018 музички фестивал
 22:15 Катуранди сериски филм
 23:10 Дневник 3  
 23:25 Спорт  
 23:35 Метео  
 23:40 Св.Кирил и Методиј документарeн филм
 0:19 Музичка индустрија  
 0:51 Неделен магазин  
 2:16 Дневник 2  
 2:46 Спорт  
 2:53 Метео  
 2:56 Вински мозаик  
 3:27 Тунел   
 4:11 Научен спектар  Отворен ден на УКИМ
 4:30 По патот на песната  
 5:16 Музичко интермецо  
 5:51 Музичко интермецо  
 6:21 Македонски народни приказни    Синот и чалгијата

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:40 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ц  
 10:30 Детска драма не е празна слама Некогаш и сега
 10:55 5+ Фамилија Цвеќето што зборува
 11:30 Супер крилја Санторини
 11:45 Трансформери анимирана серија 
 12:10 Лалалупси анимирана серија 
 12:35 Убавите села Бујковци
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Праведниот цар
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Климент Охридски  тв филм
 16:35 Научен спектар  Отворен ден на УКИМ
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 18:15 Витраж  
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:30 Фолк Фест Валандово 2018 музички фестивал
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Вооружена реакција игран филм
 1:00 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 1:26 Стисни плеј   
 2:08 Витраж  
 2:33 Дневник 2  
 3:03 Спорт  
 3:10 Метео  
 3:13 Едноставно заводливо  
 3:34 По патот на песната  
 4:20 Тунел   
 5:03 Музичко интермецо  
 5:33 Музичко интермецо  
 6:03 Убавите села Бујковци
 6:18 Македонски народни приказни    Праведниот цар

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Лалалупси Раскикотен стомак
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Супер херој
 10:55 5+ Фамилија Детски врховен суд
 11:30 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:00 Музичко интермецо  
 12:10 Македонски народни приказни    Плата според работата
 12:35 Светот на тишината   
 13:00 Вести  
 13:25 Инфотин  
 14:00 Поетска ноќ во Велестово 2017  
 14:30 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 15:05 Лига на шампионите  Ф4: Нант - ПСЖ ракомет
 16:45 Музичко интермецо  
 17:00 Дневник 1  
 17:15 Метео  
 17:20 Лига на шампионите  Ф4 студио
 17:50 Лига на шампионите  Ф4: Вардар - Монпелје ракомет
 19:30 Лига на шампионите Ф4 студио
 19:45 Дневник 2  
 19:55 Метео  
 20:00 Лига на шампионите студио
 20:40 Лига на шампионите, Финале: Реал Мадрид - Ливерпул фудбал
 22:40 Лига на шампионите студио
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Хајлајтси - избор на голови   
 23:55 Лига на шампионите Ф4: Вардар - Монпелје ракомет
 1:15 Лига на шампионите, Финале: Реал Мадрид - Ливерпул фудбал
 3:15 Дневник 2  
 3:25 Метео  
 3:28 Вински мозаик  
 4:02 По патот на песната  
 4:42 Музичко интермецо  
 5:17 Музичко интермецо  
 5:52 Светот на тишината   
 6:17 Македонски народни приказни    Плата според работата

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Трансформери анимирана серија 
 7:40 Трансформери анимирана серија 
 8:00 Супер крилја Дождовно возење
 8:15 Лалалупси Сурла шоу
 8:35 Лалалупси Според книгата
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Раштак
 9:30 5+ Фамилија Сакам домашни миленици
 10:05 5+ Фамилија Туркање со рака
 10:35 5+ Фамилија Цвеќето што зборува
 11:10 Обнова на Охридската архиепископија  
 11:35 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:25 Аграр агромагазин
 14:20 Македонија од воздух Скопски регион
 14:45 Музичко интермецо  
 15:05 Лига на шампионите Ф4- Натпревар за 3 место ракомет
 16:45 Музичко интермецо  
 17:00 Дневник 1  
 17:15 Метео  
 17:20 Лига на шампионите Ф4 студио
 17:50 Лига на шампионите Ф4: Финале ракомет
 19:45 Лига на шампионите Ф4 студио
 20:00 Дневник 2  
 20:20 Метео  
 20:25 Одбојка, Европска лига: Македонија - Австрија одбојка
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Свечена академија - 1.000 години Охридска архиепископија  
 0:35 Лига на шампионите Ф4 ракомет
 2:00 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 2:26 Дневник 2  
 2:56 Спорт  
 3:01 Метео  
 3:04 По патот на песната  
 3:49 Музичко интермецо  
 4:24 Музичко интермецо  
 4:59 Аграр агромагазин
 5:49 Убавите села Раштак
 6:07 Македонски народни приказни    В село не се враќам