ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Басни за зајакот и желката
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква М  
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Синиот фустан
 11:55 Македонски народни приказни    Чорбаџијата овен
 12:30 Витраж културен магазин
 13:00 Вести  
 13:25 Референдум 2018 инфостудио
 14:25 Преспав играна серија
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио -              Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Научен спектар   
 18:15 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Читање од шепа
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 ФИФА - Избор на најдобрите  фудбалери за 2018 година снимка
 0:40 25. час концерт
 1:39 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:24 Дневник 2  
 2:54 Спорт  
 3:01 Метео  
 3:04 Забавно студио - Стисни плеј  
 3:49 Витраж културен магазин
 4:15 Музичко интермецо  
 4:45 Музичко интермецо  
 5:15 Аграр агромагазин
 6:10 Македонски народни приказни    Кога не ти работи ксметот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш емисија за буквите
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Волшебното пенкало
 12:00 Музичко интермецо  
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Референдум 2018  
 14:25 Преспав играна серија
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Портрет - Тони Шулајковски  
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Богатството на Херниета Твомбли
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Напуштена игран филм
 0:35 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 1:20 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:05 Дневник 2  
 2:35 Спорт  
 2:42 Метео  
 2:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 3:07 Македонија од воздух  
 3:28 Портрет - Тони Шулајковски документарна програма
 4:00 Научен спектар   
 4:25 Музичко интермецо  
 4:55 Музичко интермецо  
 5:30 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 5:38 Петтиот ангел   
 6:04 Македонски народни приказни    Кога не ти работи ксметот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Сребрениот бокал
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Њ     
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 Македонски народни приказни    Лоша мисла лошо носи
 11:55 Музичко интермецо  
 12:10 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:25 Референдум 2018 инфостудио
 14:25 Преспав играна серија
 15:00 Вести  
 15:20 Ѕвон детско шоу
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музеј на старата Скопска чаршија  
 18:15 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Мишел Колас игран филм
 1:05 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 1:50 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 2:35 Дневник 2  
 3:05 Спорт  
 3:12 Метео  
 3:15 Музичка индустрија  
 3:50 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:12 Македонија од воздух  
 4:33 Музичко интермецо  
 4:58 Музичко интермецо  
 5:28 Аграр агромагазин
 6:18 Македонски народни приказни    Лоша мисла лошо носи

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Дедо е секогаш во право
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква О 
 10:30 Ѕвон детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Повредената птица
 12:00 Македонски народни приказни    Дарежливиот и скржавиот
 12:35 Научен спектар  Технологии и иновации
 12:58 Вести  
 13:23 Референдум 2018 инфостудио
 14:23 Преспав играна серија
 14:58 Вести  
 15:18 Ѕвон детско шоу
 16:13 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 16:58 Дневник 1  
 17:28 Спорт  
 17:38 Метео  
 17:43 Предизвик и храброст  
 18:13 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 19:03 Најмалата продавница за миленичиња анимирана серија 
 19:28 Дневник 2  
 19:58 Спорт  
 20:08 Метео  
 20:13 Референдум 2018 инфостудио
 21:13 Преспав играна серија
 21:48 Арн Дал сериски филм
 22:38 Дневник 3  
 22:53 Спорт  
 23:03 Метео  
 23:08 Во името на кралот 2 игран филм
 0:38 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 1:23 Забавно студио - Едноставно заводливо магазин
 2:08 Предизвик и храброст  
 2:37 Дневник 2  
 3:07 Спорт  
 3:14 Метео  
 3:17 Неделен магазин  
 4:47 Македонија од воздух  
 5:09 Музичко интермецо  
 5:34 Музичко интермецо  
 6:04 Македонски народни приказни    Дарежливиот и скржавиот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:35 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Љ 
 10:35 5+ Фамилија Замок од книги
 11:10 Трансформери анимирана серија 
 11:35 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине
 12:10 Убавите села Поречки грст срца
 12:35 Мала Богородица  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Референдум 2018  
 15:00 Вести  
 15:25 Музичко интермецо  
 15:35 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Витраж културен магазин
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Храброст во паркот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Замислена љубов игран филм
 1:01 Македонија од воздух  
 1:22 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:07 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:52 Дневник 2  
 3:22 Спорт  
 3:29 Метео  
 3:32 Витраж културен магазин
 3:58 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:20 Музичко интермецо  
 4:55 Музичко интермецо  
 5:25 Убавите села Поречки грст срца
 5:45 Мала Богородица  
 6:07 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Си било еднаш   Девојчето и котлето млеко
 7:25 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 7:30 Си било еднаш   Дедо е секогаш во право
 7:40 Од А до Ш Буква И 
 7:50 Од А до Ш Буква К  
 7:55 Лалалупси Толку блиску а толку далеку
 8:15 Лалалупси Раскикотен стомак
 8:35 Киднапиран анимиран филм за деца
 9:25 5+ Фамилија Измама
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Бонтон еден тон
 10:55 Супер крилја Бенд од горили
 11:05 Инфотин  
 11:40 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:05 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Витраж  
 13:45 Преспав играна серија
 14:20 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:20 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Забавно студио - Едноставно заводливо  
 18:35 Музичка индустрија  
 19:15 Супер крилја анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Филмски фестивал- Браќа Манаки  2018 пренос
 21:15 Болка игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Високиот човек игран филм
 0:56 Забавно студио -  Едноставно заводливо  
 1:44 Забавно студио - Фолк џубокс  
 2:31 Дневник 2  
 3:01 Спорт  
 3:08 Метео  
 3:11 Музичка индустрија  
 3:46 Витраж  
 4:12 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:34 Музичко интермецо  
 5:09 Музичко интермецо  
 5:44 Петтиот ангел   
 6:10 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 6:18 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква J     
 7:25 Од А до Ш Буква Л     
 7:35 Од А до Ш Буква Љ     
 7:40 Си било еднаш   Басни за лисицата
 7:45 Супер крилја Хартиени пенџери
 8:00 Супер крилја Патување на викинзите
 8:15 Лалалупси Сурла шоу
 8:35 Лалалупси Според книгата
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Побожје
 9:30 5+ Фамилија Хорор филмови и други стравови
 10:05 5+ Фамилија Замок од книги
 10:40 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 11:00 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето
 11:30 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музиката мојот живот  
 18:25 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Луксузни патувања Санта Лучија документарна серија
 21:05 Ас во ракавот игран филм
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Бунт игран филм
 0:20 Музичка индустрија  
 0:56 Забавно студио - Фолк џубокс  
 1:43 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:28 Дневник 2  
 2:58 Спорт  
 3:05 Метео  
 3:08 Музиката мојот живот  
 3:44 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:06 Музичко интермецо  
 4:36 Музичко интермецо  
 5:01 Аграр агромагазин
 5:56 Убавите села Побожје
 6:16 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето