ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Трнорушка
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Љ  
 10:30 Си било еднаш   Mачорот во чизми
 10:40 5+ Фамилија Тајната на сфингата
 11:10 Гормити анимирана серија 
 11:25 Супер крилја Танцот на лавот
 11:40 Лалалупси Спасена од подарокот
 12:00 Македонски народни приказни    Умот и ксметот
 12:25 Детска драма не е празна слама Летен концерт
 12:50 Музичко интермецо  
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:10 Музичко интермецо  
 14:35 Сликарство со страст  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Музичка индустрија музички магазин
 16:35 30 години поетска ноќ во Велестово  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Еволуција на дизајн  
 18:10 Историја на Македонската народна музика  
 18:50 Лалалупси Спасена од подарокот
 19:15 Супер крилја Танцотн на лавот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Големите бегства документарна серија
 20:45 Семејно богатство игран филм
 22:10 Пад сериски филм
 23:10 Дневник 3  
 23:25 Спорт  
 23:35 Метео  
 23:40 25. час концерт
 1:02 30 години поетска ноќ во Велестово  
 1:26 Музичка индустрија музички магазин
 1:57 Дневник 2  
 2:27 Спорт  
 2:34 Метео  
 2:37 Сликарство со страст  
 2:59 По патот на песната  
 3:42 Тунел   
 4:26 Музичко интермецо  
 4:56 Музичко интермецо  
 5:26 Аграр агромагазин
 6:22 Македонски народни приказни    Умот и ксметот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Шесте лебеди
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква М 
 10:30 5+ Фамилија Умна девојка
 11:00 Супер крилја Рударски проблем
 11:15 Лалалупси Големиот сон на јагнето
 11:35 Детска драма не е празна слама Играчките на Марко
 12:00 Македонски народни приказни    Сиромавиот од џенем
 12:30 Светот на тишината   
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Музичко интермецо  
 16:25 Вински мозаик репортажа
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Кога животот ќе си поигра документарeн филм
 18:20 Историја на Македонската народна музика репортажа
 19:00 Лалалупси Големиот сон на јагнето
 19:20 Си било еднаш   Шесте лебеди
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Големите бегства документарна серија
 20:45 Тотална бркотница игран филм
 22:05 Џек Тејлор сериски филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Стисни плеј  магазин
 0:02 Историја на Македонската народна музика репортажа
 0:39 Вински мозаик репортажа
 1:14 Дневник 2  
 1:44 Спорт  
 1:51 Метео  
 1:54 По патот на песната  
 2:36 25. час концерт
 3:58 Тунел   
 4:42 Музичко интермецо  
 5:17 Музичко интермецо  
 5:52 Убавите села Теќија
 6:10 Македонски народни приказни    Сиромавиот од џенем

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Баба Хола
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Н     
 10:35 5+ Фамилија Невидлив човек
 11:05 Супер крилја Снежни топки
 11:20 Лалалупси Хамбургерите на киселка
 11:45 Македонски народни приказни    Тројцата арамии
 12:00 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:00 Музичко интермецо  
 16:20 Вински мозаик репортажа
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Одбојка - Квалификации за ЕП 2019:  Унгарија - Македонија пренос
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Големите бегства  
 20:45 Болка игран филм
 22:20 Џек Тејлор сериски филм
 23:10 Дневник 3  
 23:25 Спорт  
 23:35 Метео  
 23:40 Вински мозаик репортажа
 0:20 Еволуција на дизајн  
 0:45 Музиката и емоциите  
 1:14 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 1:54 Дневник 2  
 2:24 Спорт  
 2:31 Метео  
 2:34 По патот на песната  
 3:19 Тунел   
 3:59 Музичко интермецо  
 4:29 Музичко интермецо  
 5:04 Сликарство со страст  
 5:26 Аграр агромагазин
 6:22 Македонски народни приказни    Тројцата арамии

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Волкот и 7-те јариња
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Њ    
 10:30 5+ Фамилија Шарената марама
 11:05 Супер крилја Забава на тркала
 11:20 Лалалупси Лов на богатство
 11:45 Гормити анимирана серија 
 12:05 Детска драма не е празна слама Некогаш и сега
 12:30 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Приказни, Петар Попчев  
 18:10 Историја на Македонската забавна музика  
 18:55 Музичко интермецо  
 19:05 Лалалупси Точкитис
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Големите бегства документарна серија
 20:45 Хонорарци игран филм
 22:15 Џек Тејлор сериски филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Едноставно заводливо  
 23:50 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 0:11 Приказни, Петар Попчев  
 0:33 Вински мозаик  
 1:09 Големите бегства документарна серија
 1:35 Музиката мојот живот  
 2:10 Историја на Македонската забавна музика  
 2:50 Дневник 2  
 3:20 Спорт  
 3:27 Метео  
 3:30 По патот на песната  
 4:10 Тунел   
 4:50 Музичко интермецо  
 5:25 Музичко интермецо  
 6:00 Супер крилја Обожаватели на летање
 6:12 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Стариот султан
 10:00 Вести  
 10:00 Ден на АРМ пренос
 11:00 5+ Фамилија Водени лудории
 11:35 Супер крилја Санторини
 11:45 Македонски народни приказни    Праведниот цар
 11:45 Поточиња 2015  
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Едноставно заводливо магазин
 14:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:40 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:10 Историја на Македонската забавна музика  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Новиот бран документарeн филм
 18:20 Рацинови средби 2018  
 18:50 Лалалупси Лов на богатство
 19:15 Супер крилја Санторини
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј  моден магазин
 21:05 Никогаш не е доцна за љубов игран филм
 22:45 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Џек Тејлор сериски филм
 0:05 Историја на Македонската забавна музика  
 0:50 Рацинови средби 2018  
 1:17 Стисни плеј  моден магазин
 2:07 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 2:28 Дневник 2  
 2:58 Спорт  
 3:05 Метео  
 3:08 Едноставно заводливо магазин
 3:30 Македонија од воздух  
 3:51 По патот на песната  
 4:31 Тунел   
 5:11 Музичко интермецо  
 5:41 Музичко интермецо  
 6:06 Убавите села репортажа
 6:21 Македонски народни приказни    Праведниот цар

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:25 Лалалупси Спасена од подарокот
 7:45 Лалалупси Големиот сон на јагнето
 8:05 Лалалупси Хамбургерите на киселка
 8:30 Одисеј  анимиран филм за деца
 9:20 Музичко интермецо  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Тајната на сфингата
 10:50 Супер крилја Танцот на лавот
 11:05 Детска драма не е празна слама Здрава храна нема мана
 11:30 Инфотин  
 12:00 Македонски народни приказни    Изгубениот син
 12:30 Петтиот ангел  Има нешто од срце до срце
 13:00 Вести  
 13:20 Историја на Македонската народна музика  
 14:05 Рацинови средби 2018  
 14:35 Група Љубојна концерт концерт
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Стисни плеј   
 18:35 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси Парада на принцезите
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Музичко интермецо  
 20:30 Одбојка - Квалификации за ЕП 2019: Македонија - Украина пренос
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Гангстери игран филм
 0:29 Стисни плеј   
 1:19 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:40 Инфотин  
 2:09 Дневник 2  
 2:39 Спорт  
 2:46 Метео  
 2:49 Музичка индустрија  
 3:19 Тунел   
 4:04 По патот на песната  
 4:44 Музичко интермецо  
 5:19 Музичко интермецо  
 5:49 Петтиот ангел  Има нешто од срце до срце
 6:15 Македонски народни приказни    Изгубениот син

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква Љ   
 7:30 Од А до Ш Буква М  
 7:40 Од А до Ш Буква Н  
 7:50 Си било еднаш   приказна  
 8:00 Супер крилја анимирана серија 
 8:15 Лалалупси анимирана серија 
 8:35 Лалалупси анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села репортажа
 9:30 5+ Фамилија Љубовно писмо
 10:05 5+ Фамилија Летечки патики
 10:40 Македонски народни приказни    Жената на кројачот
 11:15 Музичко интермецо  
 11:30 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:10 Музичко интермецо  
 14:30 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:55 Историја на Македонската народна музика  
 15:35 Македонија од воздух  
 16:00 Пеачи и песни                          Ибуш Ибраимовски музичка програма
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Тренер игран филм
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Годишни времиња                 Пјацола - Вивалди класична музика
 21:40 Откривајќи ја Кина документарна програма
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Глутница игран филм
 0:25 Стисни плеј   
 1:15 Историја на Македонската забавна музика  
 1:55 Дневник 2  
 2:25 Спорт  
 2:32 Метео  
 2:35 Откривајќи ја Кина документарна програма
 3:22 По патот на песната  
 4:02 Музичко интермецо  
 4:32 Музичко интермецо  
 4:57 Аграр агромагазин
 5:47 Убавите села репортажа
 6:07 Македонски народни приказни    Жената на кројачот