Игран филм

ВООРУЖЕНА РЕАКЦИЈА

Недела (16.09.2018) 23:00

САД, 2017

Режија: Џон Стоквел
Улоги: Весли Снајпс, Ен Хеч, Дејв Анејбл, Колби Лопез
Жанр: акција/хорор

Тим од специјални воени сили ќе се најде во стапица во една изолирана воена база. Како заробеници тие доживуваат чудни и натприродни појави, а по средбата со еден осамен но опасен терорист, работите стануваат уште позаплеткани.