Игран филм

ТОТАЛНА БРКОТНИЦА

Вторник (19.12.2017) 21:00
САД, 2014

Режија: Џо Екарт
Улоги: Џејми Кенеди, Ребека Блумаген, Малик Јоба
Жанр: комедија

Современа верзија на приказната за Пепелашка, во која една успешна деловна жена се заљубува во маж, кој никако не се вклопува во нејзините планови.
Клер Комбс има планови за совршен живот, со тоа што ќе најде совршена работа и ќе се омажи за совршен човек. Меѓутоа  судбината, во комбинација со малку волшепство  ќе допринесе Клер да се заљуби во Нејтан, неугледен домар на една зграда, кој никако не ѝ прилега. Таа ќе мора да избере на кого повеќе да му верува, дали на разумот или на срцето, за да го живее животот со човекот на своите соништа.