Игран филм

АС ВО РАКАВОТ

Петок (07.07.2017) 21:05

САД, 2015

Режија: Сајмон Вест
Улоги: Џејсон Статам, Мајкл Ангарано, Доминик Гарсија-Лоридо, Хоуп Дејвис, Стенли Тучи.
Жанр: акција/ криминалистички

Ник Вајлд е телохранител од Лас Вегас кој поседува смртоносни вештини, а се соочува и со коцкарски проблеми. Кога свирепо ќе ја претепаат неговата поранешна сопруга, Ник ќе се одмазди, но и ќе открие дека тоа го извршил синот на еден моќен мафијашки бос. Одеднаш ќе се втурне во светот на криминалното подземје, а во исто време го прогонуваат и мафијата и полицијата. Овој пат Ник ќе игра на сè или ништо.