Информативни

БИЗНИС 365

Понеделник, 20:15

Криптовалутите го размрдаа финансискиот свет. Цената на биткоинот се зголеми за 33 насто во април годинава. Инвеститорите во дигитални валути пред големи предизвици. Во Македонија тргувањето е незаконско. Во Бизнис 365 анализираме дали виртуелните можат да ги заменат класичните пари?  Кои се ризиците што произлегуваат од ваквите вложувања? Дали средството што овозможува многу високи приноси, вообичаено носи високи загуби.