Играна серија

ДОРА ИСТРАЖУВА

Понеделник- Четврток, 11:30

Следете ги возбудливите доживувања на девојчето Дора, нејзиното мајмунче Чизма и многубројните пријатели.

Децата пред малите екрани ќе имаат можност да го научат англискиот јазик, да бројат, да пеат разни песнички и да решаваат многубројни и интересни задачи.