Филмови

 • Игран филм Недела (01.10.2017) 22:10

  ДИВИ КОЊИ

  САД, 2015

  Режија: Роберт Дувал
  Улоги: Роберт Дувал, Џејмс Франко, Џош Хартнет
  Жанр: драма/криминалистички

 • Игран филм Сабота (30.09.2017) 23:00

  СКРШЕНИ ЗАВЕТИ

  САД, 2016

  Режија: Брем Копенс
  Улоги: Вес Бентли, Џејми Александер, Александра Брекенрајч
  Жанр: трилер

 • Игран филм Сабота (30.09.2017) 20:15

  КАКО ВО РАЈОТ

  САД, 2005

  Режија: Марк Вотерс
  Улоги: Рис Витерспун, Марк Руфало, Џон Хедер, Ивана Миличевиќ
  Жанр: романтична комедија

 • Игран филм Сабота (30.09.2017) 13:55

  ЅВЕЗДЕНА ПРАШИНА

  САД/В. Британија, 2007

  Режија: Метју Вон
  Улоги: Роберт де Ниро, Сиена Милер, Мишел Фајфер, Клер Дејнс, Чарли Кокс,  Руперт Еверет, Питер О’ Тул
  Сценарио: Нил Гејмен, Џејн Голдман
  Жанр: авантура/фантазија

 • Игран филм Петок (29.09.2017) 00:00

  ЧУВАРИТЕ

  САД, 2009

  Режија: Зек Снајдер
  Улоги: Џеки Ерл Хејли, Мејлин Акермен, Били Крудап
  Жанр: акција/ сф/фантазија

 • Игран филм Петок (29.09.2017) 21:45

  ДО НЕБОТО

  Шпанија/ Канада/ Франција, 2014

  Режија: Клаудија Љоса
  Улоги: Џенифер Конели, Силијан Марфи, Мелани Лоран.
  Жанр: драма

 • Игран филм Четврток (28.09.2017) 23:40

  СИТЕ НАШИ СТРАВОВИ

  САД/Германија, 2002 

  Режија: Фил Алден Робинсон
  Улоги:  Морган Фримен, Бен Афлек, Џејмс Кромвел, Лив Шребер, Алан Бејтс
  Жанр: акција/трилер

 • Игран филм Среда (27.09.2017) 23:30

  БЕГАЛЕЦ

  САД, 2011

  Режија:  Кемпион Марфи
  Улоги: Доминик Пурсл, Кристин Еванџелиста, Мелиса Ордвеј
  Жанр: трилер/хорор

 • Игран филм Вторник (26.09.2017) 23:00

  ВО МРЕЖАТА НА ПАЈАКОТ

  САД/Германија/Канада, 2001

  Режија: Ли Тамахори
  Улоги: Морган Фримен, Моника Потер, Мајкл Винкот
  Жанр: трилер

 • Игран филм Понеделник (25.09.2017) 23:00

  ПОСЛЕДНАТА БИТКА

  САД, 2001

  Режија: Род Лури
  Улоги: Роберт Редфорд, Џејмс Гандолфини, Марк Руфало, Стив Бартон
  Жанр: трилер/ акција